• Inici
  • Asiana Airlines llança el Barcelona-Seül per menys de 500€
Dilluns, 23 Desembre 2019
COMUNICAT: Asiana Airlines llança el Barcelona-Seül per menys de 500€
VITAMINE :
La promoció estarà disponible durant 20 dies, del 25 de desembre fins al 15 de gener, al web de la companyia
Seül és la quarta àrea metropolitana més gran del món i una de les ciutats asiàtiques més dinàmiques
L'aerolínia coreana Asiana Airlines llança aquest Nadal una oferta, que estarà disponible fins al 15 de gener, per volar l'any que ve de Barcelona a Seül (anada i tornada) des de 496 euros (incloses taxes) a través de flyasiana.com.

L'oferta inclou els vols operats entre l'1 de març i el 31 de juliol de 2020 i busca incrementar l'interès dels barcelonins i la zona d'influència per una ciutat desconeguda encara per molts europeus.

L'oferta de turisme i business de Seül és una de les millors de l'Extrem Orient combinant perfectament la seva història centenària amb una activitat econòmica i tecnològica de les més desenvolupades del món.

L'aeroport de Seül-Incheon és a més un gran "hub" de connexions amb altres punts de el continent, en concret, Asiana connecta des de Seül amb 45 destinacions asiàtics.

La companyia opera quatre vols setmanals entre les dues ciutats amb avions Boeing 777-200, amb capacitat per a 300 persones. La ruta ha contribuït a potenciar el turisme coreà a Barcelona i els seus voltants, a més d'enfortir el transport de càrrega amb destinació a Àsia.

L'oferta és vàlida per les reserves que es realitzin des del 25 de desembre fins al 15 de gener i per viatjar a la ciutat coreana entre el període de temps de l'1 de març i el 31 de juliol de 2020. Es tracta d'una promoció en la qual s'aplicaran descomptes en els vols entre el 51% i el 15% de la tarifa base. Els vols es podran comprar únicament a la web d'Asiana Airlines.

D'aquesta manera, durant temporada baixa (fins al 28 de juny) es podrà anar i tornar de Seül des 496 €. En temporada alta (a partir de de el 29 de juny) els preus seran a partir de 570 €.

Seül, amb 10 milions d'habitants i una superfície de 605 quilòmetres quadrats, té la quarta àrea metropolitana més gran de món. Gaudir del mar, del riu i de la muntanya dins d'una mateixa ciutat permet un ampli ventall de plans, a més de visitar el barri antic de Bukchon Hanok i per la zona moderna de Gang-Nam.

L'aerolínia coreana Asiana Airlines ha superat els 120.000 passatgers en la seva ruta Barcelona-Seül que va ser inaugurada el 30 d'agost de 2018. L'ocupació mitjana dels avions durant el primer exercici en funcionament ha estat del 85%. L'aerolínia va escollir Barcelona per establir la seva seu a Espanya.

(L’ACN no assumeix cap responsabilitat derivada de la informació d’aquest comunicat i no respon davant tercers sobre el seu contingut)
 
Etiquetes: Turisme